2010 m. vasario 7 d., sekmadienis

Rugpjūčio 9


Pagaliau išsipildė mano noras pailsėti ir nieko neveikti, niekur neiti ir nieko nefotografuoti. Ryte tik nusileidom iki vienintelės sekmadieniais veikiančios kinietiškos parduotuvėlės nupirkti maisto. Vėl norėjom pagamint vyrui valgyt. Tik kad toj parduotuvėlėj labai jau keistas pasirinkimas buvo, daugybė pirmą kartą matomų daržovių, kinietiškų pusfabrikačių, net alus keistas buvo. Taigi mano akį patraukė didžiuliai gabalai tofu – Lietuvoj niekad nesu jo nei pirkus, nei valgius. Nusipirkom tofu, pomidorų ir bulvių. Galvojom, jei jau neišeis tofu, Naokis gaus lietuviškai keptų bulvių:) bet išėjo viskas labai gerai, nesvarbu net, kad vietoj kiaušinių teko panaudot majonezą. Pagaminom skaniausius pietus, ir, atsikimšę keistojo alaus pavadinimu Kronenbourg, susėdom žiūrėti filmo. Filmas vadinosi Little Miss Sunshine, ir tai buvo eilinė indie komedija apie mergaitę, santykius ir šeimą. Bet man būtent to ir reikėjo – skanaus maisto, alučio, filmo ir ramybės. Juokinga dabar kai pagalvoji.



Kiek vėliau parašė Karolina! Netgi susitarėm vakare susitikti prie Bastilijos. Iki vakaro praveikėm nieko, paklausėm muzikos, Naokis internete rado kažkokiam bare šiandien vykstantį koncertėlį. Sutemus nuėjom į tą barą. Aišku, pavėlavom, koncertas ėjo jau į pabaigą, ir labai gaila, nes visai įspūdingai ten atrodė, o gal atvirkščiai, du vyrukai grojo ukulėlėm ir dar bala žino kokiais instrumentais.



Išgėrėm bare alaus, vyrukai labai greitai baigė savo pasirodymą, ir nusprendėm nueit...į Makdonaldą. Ką darysi, būna pasitaiko. Paryžiui mes tikrai dažnai ėjom į Makdonaldą. Labai juokinga, kad naktim draudžiama išsinešti iš Makdonaldo maistą. Nes ale naktim šlavėjai miega, ir gali labai daug šiukšlių susikaupt. Na mes kontrabanda prasinešėm bulvyčių ir nuėjom prie Bastilijos palaukt Karolinos su Linu. Pagėrėm vyno, ir neužilgo atėjo mūsų seniai nematyti kolegos. Atrodė pavargę ir nusikamavę, be nuotaikos ir visokį, ir Naokis iš karto pakvietė juos pas save nakvot. Va čia tai žmogus – nesvarbu net, kad kambary nėra vietos, sakė, galit balkone pamiegot, vis geriau nei po tiltu:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą